Välkomna 27 maj!

Hej alla löpare! Tyvärr måste vi meddela att vi ställer in årets upplaga av Sidsjöloppet. Vi har i dagsläget för få anmälda och mot den bakgrunden kan vi inte genomföra arrangemanget som vi skulle önska. Vi tackar er alla för ert engagemang och lovar att göra allt vi kan för att komma tillbaka nästa år. Följ oss på Facebook och Instagram @sidsjoloppet

knatteloppet

Värm upp med friskis & svettis

Kom uppvärmd till start med hjälp av Friskis och Svettis som håller i de gemensamma uppvärmningarna inför loppen.

Barnen i centrum

Hållbarhet

Visste du att Sidsjö är ett kommunalt naturreservat? Därför är det inte tillåtet att beträda våtmarkerna vid sjöns inloppsområde under perioden 15 mars till 15 augusti. Syftet är bland annat att skydda fågellivet. Källsortera, använd sopkärlen eller ta med hem det du tar med till Sidsjön. Vi på Sidsjöloppet ser hållbarhet som ett framgångsrecept för alla – partners och deltagare. Vi försöker också utveckla vår verksamhet i en hållbar riktning. 

arrangör

Internationella föreningen arrangerar Sidsjöloppet sedan starten 2011 – alltid sista lördagen i maj. Att delta är gratis och det är möjligt tack vare våra ideella krafter och samarbetspartners. Vår gemensamma idé är att förena idrott, kultur och hälsa. Alla är välkomna!

/Styrelsen för Internationella föreningen

Följ Internationella föreningen på Facebook

Följ Sidsjöloppet på Facebook och Instagram

samarbetspartners:

Sveriges Radio P4 Västernorrland, Mitthem och Blue Heros.

vårt mål

Sidsjöloppet handlar om att minska avståndet mellan oss Sundsvallsbor. Här kan du mötas, samtala, springa eller gå i en naturskön miljö. Sidsjöloppet är gratis för att göra det möjligt för så många som möjligt att delta.

Vänligaste loppet

Sidsjöloppet är gratis för att göra det möjligt för så många som möjligt att vara med.